Na novo kuharsko dogodiščino se v šesti sezoni šova MasterChef Slovenija podaja šestnajst tekmovalcev. Eden izmed njih je tudi 57-letni Sandi Komlanc, ki prihaja iz Domžal.
Sandijevi prvi kuharski spomini sežejo v vojsko, kjer je bil sprva ostrostrelec, potem pa je za vojake kuhal kavo. Prvih jedi se zelo dobro spomni, saj je, ker so bili vojaki zelo lačni, piščanca razkosal na trideset delov in ga kuhal v veliki količini masla. Jed, ki so jo poimenovali papi-koko, je bila odlična.
Zdaj najraje kuha morske jedi, sicer pa rad ustvarja nove jedi in ponavlja tiste, ki so mu najljubše! Če bi izbiral, s kom od sodnikov bi najraje kuhal, bi izbral Luka, ker pravi, da ima družina Jezeršek podoben pogled na podjetništvo, kot ga je imel on sam.
Sicer pa tudi Sandi, kot še nekateri drugi letošnji tekmnovalci, ne mara ročnega pomivanja posode. A če pomivalnega stroja ni, tudi to gre, še pove ...
Novo na Metroplay: Dedek Mraz opozarja: "Starši, ne delite otrok na pridne in poredne!"