Matej Drečnik (Kmetija išče lastnika): "Vesno bi kmetija pokopala!"

Vir: Govori.se
19. 12. 2011

Zmagovalec resničnostnega šova, ki je dobil čisto pravo kmetijo, se je tja že preselil, odkrito pa je spregovoril tudi o najbolj medijsko izpostavljeni sotekmovalki Vesni – ne da ji kmetije ne bi privoščil, le meni, da zanjo Vesna niti ni sposobna.

Po zmagi je Matej spal le pičli dve uri, saj je vso noč premleval, kaj zdaj. Že prejšnji teden je prevzel ključe kmetije in se tja tudi preselil, a brez žene in živine: "Najbrž bom vzel s sabo le svojega psa..."

Matej za življenje na kmetiji ne potrebuje nobenega učitelja, saj se je rodil na kmetiji, kljub temu pa bo z veseljem še prisluhnil nasvetom nekdanjega gospodarja kmetije Vinka, ki mu je obljubil, da bo še prišel. Mateja je strah le številnih firbcev, ki bodo oblegali njegovo kmetijo.

Na kmetiji si želi ustvariti turistično kmetijo, a mu pred tem še nekaj manjka: "Moj prvi cilj je najti žensko, ponudb imam dovolj, le še pravo moram uloviti. Zdaj sem kar z nekaj ženskami vzpostavil stik, tudi videli smo se že. Imel sem tudi zmenek, ja, a je še vse v zraku."

Več v reviji Nova in v prispevku Življenje po življenju v 'Kmetija išče lastnika'

Priporočamo