Matej Drečnik (Kmetija): Z živci na koncu

Vir: Lea
4. 1. 2012

Odkar je osvojil kmetijo in se tja preselil, mu obiskovalci in oboževalci ne dajo miru, na kmetiji pa delajo celo škodo! Številni gledalci resničnostnega šova Kmetija išče lastnika si očitno želijo še podaljšati svoje užitke, ki so jih bili deležni ob gledanju šova, in ga zdaj nadaljujejo še v živo.

Številni si namreč za svoj nedeljski izlet ali pa tudi na čisto običajen dan omislijo obisk Matejeve kmetije, želijo si jo videti v živo in želijo si spoznati Mateja ter se prepričati, ali res živi tam in ali je dober gospodar.

Matej tako nima časa niti, da bi se na kmetiji ustalil, kaj naredil, saj mu nenehni obiski jemljejo veliko časa in energije, kratijo mu celo spanec: “To je katastrofa, prihajati začnejo že zgodaj zjutraj, ko bi sicer še spal. Pridejo nenapovedano. Poleg tega prihajajo z avtomobili in cesto imam že tako uničeno, da je groza. Popravljati pa jo moram potem seveda sam, vse dneve se lahko samo s tem ukvarjam. Saj sem hvaležen, da so glasovali zame, tudi nikogar ne odslovim, nikogar nisem nagnal, vse jim razkažem. Postal sem že pravi turistični vodnik, samo to še delam. Res jih je preveč, zadnji vikend sem jih naštel več kot 150! Pridejo kar cele družine z otroki. Trenutno si želim le počitek.”

Več v reviji Lea

Priporočamo