Matej Poplatnik, Elvis Džafič, Leon Črnčič in Grega Sorčan - nogometni Romei iskreno o dekletih

20. 10. 2017

Nogomet je, vsaj v večjem delu sveta, tisti šport, ki pač privablja največ vročih deklet, ki se "smukajo" okoli nogometnih zvezdnikov. V tujini temu rečejo "wags" (wives and girlfriends).

Zveza manekenka + nogometaš je postala precej tipična povezava – lepa dekleta, ki spremljajo svoje nogometaše (in praznijo njihove bančne račune).

Ob tem seveda najprej pade na pamet portugalskega Romea Cristiana Ronalda, ki je menda pravi lomilec ženskih src in je zapeljal že toliko lepotic, da bi lahko samo o njih naredili posebno fotozgodbo.

Poizvedeli smo kaj o fenomenu pravijo mladi nogometni igralci, ki jih lahko spremljamo na Šport TV:

  • Matej Poplatnik (NK Triglav Kranj): »Mogoče je res kaj na tem, da so/smo nogometaši bolj atraktivni puncam. Vsaj na prvo žogo (smeh). Načeloma pa mislim, da ta stereotip ne velja za Slovenijo. To je bolj v tujini, ko so plače nogometašev rekordne. Potem pa nismo več pri ljubezni ampak denarji (smeh).«
  • Elvis Džafić, ki prav tako trenira v istem klubu kot Matej pa pravi drugače: »Če si nogometaš, imaš sigurno manj šans. Punce to odbija, ker mislijo, da smo ženskarji (smeh) in se nas potem izogibajo. Se pa strinjam, da je biti nogometaš v tujini mogoče bolj kulsko.«
  • Leon Črnčič (NK Rudar Velenje): »Za to vprašanje bi morali vprašati mojo punco, ampak mislim, da nimamo nobene prednosti (smeh). Če se navežem na stereotip o fuzbalerjih in na naše 'pametne izjave' bi prej rekel, da imajo ostali fantje več šans (smeh)«.
  • Grega Sorčan (NK Gorica): »Nobene razlike, dokler ne pride denar vmes (smeh)«.