Matej Zemljič (Skrito v raju) zdaj o razhodu s punco povedal bolečo resnico

21. 2. 2024
Deli
Matej Zemljič (Skrito v raju) zdaj o razhodu s punco povedal bolečo resnico (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Igralec Matej Zemljič je nedavno spregovoril o bolečem razhodu, ki se mu je zgodil pred leti.

Matej Zemljič je zadnje čase v središču pozornosti, saj je serija Skrito v raju vse bolj popularna in zdi se, da mu oboževalk in sledilk zares ne manjka. Seveda mnoge zanima vse o njegovem zasebnem življenju, pred časom pa je odkril, kakšne so bile njegove prve ljubezni in kako se spominja bolečega razhoda, ki ga je zares težko prebolel.

"Po mojem to sega že v vrtec ali pa začetek osnovne šole. Ne vem, luštkano, mislim čisto nekaj drugega, kar je dejansko ljubezen, ne vem, če bi temu sploh rekel ljubezen, ampak bolj neki metuljčki v trebuhu, ko začneš malo spoznavati, da ti je nekdo všeč. Ne vem, hecno je, zdi se mi, kot da je bilo to v prejšnjem življenju, ker je bilo to toliko časa nazaj," je za Zadovoljna.si povedal priljubljeni igralec in ob tem še razkril, kako težko je prebolel prvo dekle.

"Ampak imam lepe spomine, se mi pa zdi, da je vse bilo zelo otročje. Tudi razhod je bil tak hecen prek SMS-a in vem, da sem bil ful prizadet, ko me je punca pustila. Nisem ji sploh odgovoril in sem bil samo dva meseca zabediran. To je bilo med počitnicami in potem se je začela šola in je nisem mogel sploh v oči pogledati, sem jo ignoriral še en mesec. Nisem ravno sprejel tega razhoda," je bil iskren naš znani igralec.

V seriji Skrito v raju igra glavno moško vlogo – Marka Steinerja, študenta medicine, ki se zaljubi v glavno igralko, ki jo igra Gaja Filač. Mnoge pa seveda zanima, kakšen je njegov ljubezenski status in ali je tudi v zasebnem življenju že oddan. Nedavno je sicer povedal, da je samski in se ob tem tudi malo zabaval. "(smeh) A sem res? To, da sem samski in nisem vezan, mi zares prija. Tudi zato, ker sem tako zelo zakopan v delo," je povedal za Delo.

No, kakorkoli že, prav gotovo mu oboževalk ne manjka in verjetno jih ni malo, ki bi mu z veseljem delale družbo, a kot se zdi, ima za zdaj polne roke dela in zdi se, da našemu znanemu igralcu prav veliko časa za ljubezen trenutno ne ostane.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord