Matej Zemljič (Skrito v raju) že zgodaj odšel od doma in takšen je pravi razlog

23. 2. 2024
Deli
Matej Zemljič (Skrito v raju) že zgodaj odšel od doma in takšen je pravi razlog (foto: Mediaspeed)
Mediaspeed

Igralec serije Skrite v raju Matej Zemljič že kar nekaj let ne živi več doma.

Igralec serije Skrito v raju Matej Zemljič ne skriva, da je imel veliko željo, da bi lahko živel v Ljubljani, saj je bil njegov urnik vedno zelo razgiban, zato je včasih zelo težko prišel do doma in ko se mu je ponudila prva priložnost, jo je tudi hitro zgrabil z obema rokama. "Ni bilo prav zelo zgodaj. Pri dvaindvajsetih. Zagotovo pa je to netipično za mojo generacijo, ki ima za osamosvojitev precej manj finančnih možnosti, kot so jih imele predhodne," je za Delo povedal igralec

"Takrat se mi je ta korak zdel povsem samoumeven. V resnici sem si tega želel že na Akademiji za gledališče, radio, film in televizijo. Živel sem namreč pri starših v hiši malo izven Ljubljane in sem imel zaradi narave študija kar precej težav s prevozom, saj je bilo treba pogosto obiskati večerne predstave ali vaje oziroma smo imeli tudi kakšna druženja," je še dodal igralec, ki se je prav gotovo od staršev odselil veliko prej, kot pa je sicer slovensko povprečje.

"Avtobusa, ki bi me pripeljal do doma, ni bilo. Starši so bili pa tako požrtvovalni, da so me hodili iskat na polovico poti. Potem ko sem po četrtem letniku dobil službo v MGL, sem končno postal finančno neodvisen in sem lahko prvič najel stanovanje. Igralec vse obveznosti lažje izpolnjuje, če živi nekje v centru Ljubljane," je povedal naš igralec, ki v seriji Skrito v raju igra glavno moško vlogo, študenta medicine, ki se zaljubi v lepo glavno igralko, a jima ne gre vse po načrtu.

Mnoge seveda zanima, če ga zdaj, ko je serija tako zelo priljubljena morda ustavljajo na cesti ali ga prosijo za kakšen selfi, a kot pravi igralec, je za zdaj še vse mirno. "Doslej je bila vsakič, ko je kdo pristopil do mene, vse samo pozitivna izkušnja. Tudi ko mi kdo kaj lepega napiše na instagram, pohvali serijo, mi to zelo polepša dan. Tega je bilo prav tako veliko v zvezi s filmom Posledice. Še zdaj mi pišejo ljudje z vsega sveta in mi čestitajo za vlogo ter sprašujejo, kdaj bo spet kakšen film z menoj," je bil iskren igralec, ki je v teh dneh prav gotovo vsak dan bolj popularen, saj je serija postala že pravi hit.

Preberite še:

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord