Mateja Jančič: Pričakala nas je brez spodnjih hlačk

Mateja se v spodnjem perilu počuti takooo zapeljivo. (foto: Primož Predalič) Primož Predalič
Vir: Lea
10. 1. 2013

Ste si pogledali nov videospot skupine Skater Kdo ne more, v katerem pleše tudi Mateja Jančič, sicer najbolj znana in priljubljena zumba inštruktorica pri nas? V spotu jo kar razganja od energije, nas pa je zanimalo, ali je taka tudi za štirimi stenami ...

In kaj bi lahko bolj pričalo o njenem značaju kot to, kakšno spodnje perilo nosi? No, Mateja nam je brez zadržkov pokazala vsebino police s tangicami, nekaj pa jih je tudi pomerila, da smo se na lastne oči prepričali, ali ji pristajajo ali ne. Že takoj ob našem prihodu je na posteljo vrgla vsebino svoje police in na enobarvni posteljnini so barvite tangice še kako sekale v oči.

"So to zumba tangice?" nas je zanimalo, a je Mateja odkimala, češ da so zumba tangice drugačne. Kljub temu pa so tudi njene prav tako pisane, kot bi bile del njene uniforme na odru. "Rada imam barvite hlačke, mogoče tudi zato, ker imam čez večinoma črno in tako dobim občutek, da s pisanimi tangicami razbijem monotonost." Belih v kupu ni bilo opaziti ...

"Ne, belih tangic sploh nimam, ker se mi zdijo klišejske," je pojasnila in izmed 'štrikcev' potegnila rožnate z leopardjim vzorcem. "Te pa so moje najljubše, darilo od prijateljice, znamke Victoria's Secret," je ponosno povedala ter nam pozneje zaupala, da se od preostalih razlikujejo predvsem po eni stvari: "Takoooo so mehke."

Obožuje 'štrikce' s kamenčki
In kakšne imaš na sebi zdajle, nas je zanimalo. Zahihitala se je. "Nimam tangic." "Imaš navadne gate?" Tudi tokrat je odkimala. Seveda je vzbudila našo pozornost, pozneje pa le za revijo Lea pomerila nekaj svojih tangic.

"Nimam 'srečnih' tangic, ki bi mi med seksom prinašale srečo, imam pa tiste, ki jih raje nosim. To so rožnate, od Victoria's Secret, in take s kamenčki. Lani sem za darilo od prijateljice dobila še božične boksarice kot darilo za božič, ki so bile v seksi kompletu. In tudi te so mi zelo pri srcu."

Priporočamo