Mateja, Laura in Steffanio (Explosions): Glavna atrakcija v Prekmurju!

Vir: Lea
14. 7. 2011

Mateja, Laura in Steffanio povsod, kamorkoli pridejo, zbujajo pozornost. Dve blondinki na kupu sta tako in tako fantazija skoraj vsakega moškega, nemalo žensk pa vzdihuje za Steffaniom, ki ima oboževalke še iz časov skupine Game Over. In če se pripeljejo še v hudih in dragih jeklenih mrcinah, je pogled na sanjski trojček popoln!

In prav v takem stilu, le da jim je družbo delal še njihov menedžer Aleš Čepin, so se pripeljali v Prekmurje, natančneje v Beltince, kjer je bil prvi avto-moto Lagev party, ki ga je organiziral Mario Maučec, sin poslanca, ki je že večkrat poskrbel za razne škandale, Marjana Maučeca.

Tudi Mario, sicer lastnik lokala Lagev bar, ima, tako kot Čepin, rad lepa dekleta in dobre avte, zato ni presenetljivo, da se je odločil organizirati srečanje luksuznih in predelanih avtomobilov, starodobnikov ter predstavitev avtosalonov.

Čepin in druščina so se na njegov konec pripeljali že dan prej, saj nikakor niso želeli zamuditi zasebne zabave na bazenu, naslednji dan pa so pripravili nepozaben nastop. Sicer pa je svoj šov naredila tudi striptizeta Pia in več kot navdušila.