Mateja Malnar in Laura Samardžija: Eksplozija jošk na jahti

Mateja Malnar in Laura Samardžija (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
11. 7. 2011

Končno sta se zbirki Aleša Čepina in njegovih žensk, ujetih na jahti zgoraj brez, pridružili še punca Mateja Malnar in Laura Samardžija. A paparacu tokrat ni bilo treba tako daleč kot prvič in drugič, ko so slike prišle s hrvaškega otoka Levan, saj je Čepinovi pevki ujel mnogo bližje – v marini Portorož.

Sezona lova na znane slovenske nagice je odprta! Za letošnjo sezono sta jo tako premierno krstili pevki v skupini Explosions, ki sta se veselo nastavljali (sončku) na neznani jahti, za katero se je izkazalo, da je last prijatelja podjetnika in menedžerja Aleša Čepina.

Že prejšnji teden smo v Novi razkrili, da se njegova punca Mateja razkazuje po Portorožu, da po tem kraju paradira v ferrariju in pogosto zaide tudi v marino Portorož. Naš zvesti bralec, ki mu je uspelo blondinki ujeti zgoraj brez, je povedal: »Videti je, da `ta nova Čepinka` poletje v Portorožu preživlja brez Aleša, saj sem jo večkrat videl tam, a nikoli z njim. Vedno ji družbo dela prijateljica – ta, ki je z njo na sliki, ali pa katera druga.«