Mateja Malnar noče spati v Uršini spalnici!

Vir: Nova
30. 6. 2009

Punca Aleša Čepina se je preselila k svojemu fantu v Šmartno, a kje bo spala, je vedela, še preden je spakirala kovčke. Oziroma – vedela je, kje noče spati.

To pa je v spalnici Aleševe nekdanje žene Urške, čeprav tudi tam kdaj prespi. »Tam spim samo, če vem, da bom morala naslednje jutro res zgodaj vstati in ne bi rada zbudila Aleša … Itak je tukaj veliko sob, izbrala sem si eno, ki nima razgleda. Želim čim manj oken, da lahko spim, Uršina nekdanja soba pa je preveč svetla in glasna,« pravi Mateja ter obrazloži:

»Tam se sliši vse, od ptičjega petja pa do smetarjev, ki zjutraj pobirajo smeti.« Sicer pa jo je Aleš ob sprejemu v njen novi dom romantično presenetil: pospravil je svojo omaro ter tako naredil prostor za njene obleke. Parček se čez teden vidi bolj malo, saj ima Aleš po navadi po cele dneve opravke, vendar … »Ko pride domov, vse nadoknadiva, predvsem pa za vikende. Sicer pa mi družbo delata njegova otroka Manca in Nik, s katerima se skupaj zabavamo ob družabnih igrah, zdaj, ko so se začele šolske počitnice, pa smo še več skupaj.«