Mateja Malnar se je preselila k Čepinu!

Vir: Lea
24. 6. 2009

Ko so se začeli lepi dnevi, je sončno vreme izkoristila tudi Mateja. Ne, ne mislimo poležavanja na sončku, temveč 'pakiranje kovčkov'. Blondinka se je namreč preselila kar v hišo Aleša Čepina.

Ko smo jo poklicali, kako se počuti v novem domu, je vsa nasmejana dejala, da je super. Kako tudi ne, ko pa je ravno tisti trenutek poležavala na vrtu za hišo, pila hladno pijačo in se učila.

"Na faksu sem že opravila tri pisne izpite, zdaj imam le še ustni del. Ko vse opravim, pa pomeni, da sem postala študentka tretjega letnika," pravi Mateja ter doda: "Tu v Šmartnem je res prima, ker imam svoj mir in prostor."

V novo domovanje se je preselila postopoma, kar pomeni, da je najprej tja prenesla obleke in ličila, zdaj pa je že skoraj vse na novem naslovu. "Le motor je ostal doma." Kadar si tako zaželi divje vožnje, vzame kar ključe ferrarija.

"Ta vikend sem imela koristno nedeljo, ker sva šli s prijateljico Saro, ki vodi na TV Paprika glasbene želje, na Rakitno. Bilo je prav fino tudi za privabljanje moških pogledov. Saj veste: ferrari, notri pa ena blondinka in ena črnolaska!" (smeh)