Mateja Malnar: V posteljo jo vabi jo še ženske!

Vir: Lea
9. 2. 2012

“Res moram priznati, da so me tudi dekleta vabila na različna druženja v posteljo in v troje, čeprav manj­krat kot nasprotni spol. Pri prvem povabilu sem bila presenečena, mislila sem, da je to šala, ko pa sem jih dobila še nekaj, sem dojela, da nekateri mogoče mislijo tudi resno,” je spoznala, da si jo v postelji želijo tudi ženske, Čepinova punca. V tem intervjuju pa se je razgovorila še o marsičem.

Lea: Mateja, v skupini Sexplosion veljate za največjo lepotičko med pevkami. Vam to godi?

Mateja: Haha, hvala lepa za kompliment! V bistvu ne delam velikih razlik in primerjav, vedno skrbim, da sva obe v skupini tipitopi, prav tako skrbim tudi za Štefa, mi je pa všeč, da tako mislite.

Lea: Ali bi vam bilo ljubše, da vas oboževalci vidijo kot odlično pevko?

Mateja: Glede na to, da imamo res veliko nastopov, smo dokazali, da nimamo samo stasa, ampak tudi glas. Odzivi občinstva na nastopih so fenomenalni, lastniki klubov nas vedno znova vabijo. Na začetku, ko smo se pojavili, nismo delovali resno, zdaj pa mislim, da si ustvarjamo pot, ki smo si jo začrtali že pred leti.

Lea: Na vseh nastopih vas spremlja vaš partner Aleš Čepin. Vas kaj skrbi, če gleda kakšne druge ženske, medtem ko ste vi na odru?

Mateja: Ja, na nastopih nas spremlja Aleš, ampak ne v vlogi partnerja, temveč v vlogi menedžerja in našega skrbnika. Bolj skrbi za glasbo, naše prihode, gleda, kaj bi lahko še izboljšali ... Drug drugemu zaupava, pogosto mi govori, da sem najlepša, da me ima rad, zato nisem nikoli v skrbeh, niti mi ne daje razloga, da bi bila. Če pa kdaj kakšno pogleda, je pa to čisto človeško. Če je dobra, jo še jaz pogledam. (smeh)

Lea: Kako pa se razumeta s Steffaniom?

Mateja: S Štefom, po domače, se razumeva zelo dobro. Oba sva preprosta, imava veliko skupnih tem, doživela sva veliko dogodivščin, drug drugemu svetujeva in nikoli se še nisva skregala. Cenim ga, ker je sposoben in nadarjen glasbenik, ki nikoli ne komplicira in je preprost.

Lea: Znano je, da sta že nekaj mesecev tudi sostanovalca, pa me zanima, ali se imata kdaj ‘poln kufer’.

Mateja: Za to pa nimava veliko priložnosti, ker je on bolj nočni ptič, zato se dostikrat tudi zgrešiva. Kadar pa se druživa, je to bolj v večernih urah. Oba sva tudi neobremenjena človeka, ki se znata prilagajati, ne glede na vse. Me je pa kdaj razjezilo, če česa ni pospravil za sabo. Ampak danes ga moram glede tega kar pohvaliti!

Lea: Kakšna je Mateja Malnar, kadar je res tečna?

Mateja: Reši se, kdor se more. (smeh)

Celoten intervju si preberite v reviji Lea.