Mateja Viraga, Mira Mišljena ter Barbaro Pirh združuje pravo prijateljstvo

Mateja Viraga, Mira Mišljena ter Barbaro Pirh združuje pravo prijateljstvo. (foto: Osebni Album) Osebni Album
Vir: Lady
24. 3. 2019

Miro Mišljen, Slovenec, živeč v Španiji, natančneje v Barceloni, je vsako leto bolj ustvarjalen.

Njegove kreacije so ekstravagantne, takšne, kot so tudi njegove ideje. Pravi, da je idej preveč, časa pa premalo. Razpet je med slikarstvom in modnim oblikovanjem, v obojem pa neizmerno uživa. Razstavlja v najboljših galerijah v središču Barcelone, prav tako so njegova zanimiva oblačila prisotna v prestižnih prodajalnah. Z voditeljico in organizatorko dogodkov Barbaro Pirh se poznata že nekaj let, in ko potrebuje nekaj posebnega za svoje dogodke, so prva izbira ravno njegove modne kreacije, zdaj pa je navdušenje prenesla tudi na barovca Mateja Viraga. V Baru je bil del modne revije in se kaj hitro vživel tudi v nekoliko nevsakdanje kreacije.

Pred kratkim se je Miro odločil, da bo ljudem ponudil nekaj s posebnim sporočilom, kar je primerno za vsakogar in za vsak dan. Posebne unikatne ženske in moške majice s prepoznavnim srčkom potujejo po vsem svetu. Miro pravi, da naročila prihajajo od povsod, kar ga je po eni strani zelo presenetilo. Posebno sporočilo, pozitivnost in ljubezen gredo med vse več ljudi, ne gre več samo za obleko, ampak veliko več, počasi lahko spremeni tudi miselnost ljudi, na bolje, seveda. Barbara je obiskala Mira v Barceloni in se seveda zakopala med njegove modne kreacije.

Že nekaj časa za posebne dogodke rada obleče kaj njegovega in tudi tokrat s potovanja ni prišla praznih rok. “Ne vidiva se pogosto, a vsakič, ko se, imam občutek, da je to takšen prijatelj, ki si ga vsakdo lahko le želi. Kreativen, samosvoj in vedno pripravljen pomagati,” je povedala Barbara. Mišljen kmalu pride tudi v Slovenijo in z njim posebni majici, namenjeni prav Barbari in Mateju, vsi drugi pa jo lahko naročite tudi prek njegovega Instagrama. Pozitivnih sporočil ni nikoli preveč, pomoči sočloveku prav tako ne, zato vsaka gesta pomeni korak v pravo, boljšo smer.

Besedilo: A. M. // Fotografije: osebni arhiv