Matejeva izpoved o razhodu z Vesno Krajnc

Vesna in Matej Franc Krajnc (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
Vir: Story
15. 11. 2013

Vesni Krajnc je njen zdaj že nekdanji soprog Matej Franc Krajnc dajal veliko oporo, potem ko je čustveno sesuta prišla iz resničnostnega šova Kmetija išče lastnika, a zakona kljub temu nista mogla rešiti.

"Po Kmetiji sva z Vesno nadaljevala svoje življenje, vendar sva s časom čutila, da vsak izmed naju v življenju pričakuje še več. Logična posledica tega je pač bila, da poskusiva vsak po svoji poti.

Prihod Blaža v Vesnino življenje je vse skupaj prestavil v višjo prestavo. Vsekakor moram reči, da mi ni žal vseh let, ki sva jih preživela skupaj, in vsega tistega, kar sva doživela," pravi Matej in dodaja, da z Vesno kljub razhodu ostajata prijatelja.

"Sva v stikih, še vedno sodelujeva pri nekaterih projektih. Poskušava ostati prijatelja. Zaenkrat nama to uspeva, tudi zaradi tega, ker ne pustiva, da bi se v zadeve, ki se tičejo zgolj naju, vtikal kdo drug. Upam, da bodo ljudje znali razumeti in spoštovati najino odločitev."

Povedal je še, da je vesel, da je vest o ločitvi v javnost prišla dva meseca pozneje, kot je pričakoval. "Vesel sem tudi, da se s tem nekako končuje moja medijska prepoznavnost ter da se bo življenje vrnilo v normalne in, upam, v bolj mirne vode."

Več izveste v intervjuju za revijo Story, v katerem smo med drugim izvedeli tudi, ali ima tudi Matej že novo ljubezen.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 47/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 47/2013

Story Story 47/2013, od 13. 11. 2013