Matic Kos (The Biggest Loser): Pred dekletom ga več ni sram!

Matic Kos (The Biggest Loser): Pred dekletom ga več ni sram! (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
Vir: Lady
25. 4. 2018

Šov The Biggest Loser, v katerem tekmovalci topijo kilograme kot sonce sneg, je moral pred časom zapustiti Matic Kos, ki se je do pred kratkim še kako sramoval svojega telesa

Ko je prišel v prvo oddajo, se je tehtnica ustavila pri 116,6 kilograma. "Seveda sem se ob tej številki zamislil. Vsak bi rekel, zdaj je pa dovolj, moram nekaj narediti zase," je povedal 21-letni tekmovalec, ki je v šovu želel priti vsaj do 85 kilogramov, kar bi bilo zanj idealno.

"Žal je usoda odločila drugače, saj sem bil poslan domov. Kljub temu bom sledil cilju – dobil sem super ponudbo v našem bližnjem fitnes centru Starfit v Slovenskih Konjicah, kjer bom sodeloval s trenerji. Gre za odlično priložnost in hvaležen sem, da so me opazili in da so mi pripravljeni pomagati," je dodal Matic, ki je šovu izgubil devet kilogramov.

Matic Kos: Brez  sramu  pred dekletom

In kje se je zalomilo, da je moral domov? "Sodelovali smo v skušnjavi ... torta je bila prepolna kalorij in sladkorja. Sladkor ostane nekaj dni v telesu in ga je zelo težko skuriti ... Najprej nisem hotel sodelovati v izzivu, saj sem vedel, da to ne bo dobro, ampak po besedah skupine sem nato se pridružil skušnjavi, saj delamo po principu vsi za enega, eden za vse," razloži Matic, ki je najbolj vesel dejstva, da ga je dekle, ki ga je v šovu prvič videla 'zgoraj brez', sprejela takšnega, kot je: "Punca je to sprejela, kar mi je v veliko tolažbo, saj me je sprejela takšnega, kot sem. To mi je zdaj dalo dodatno motivacijo, da končno naredim nekaj zase!" Pri vseh novih ciljih ga podpirajo tako prijatelji kot tudi družina, saj vsi skupaj vedo, da je podpora najbližjih izjemnega pomena.

Besedilo: Alesh Maatko