Matija Jahn: Fura imidž Arturja Šterna

Matija Jahn leta 2009 ko je nastopil na Melodijah morja in sonca in pobasal nagrado za najbolj obetavnega mladega izvajalca. (foto: Sašo Radej) Sašo Radej
Vir: Nova
20. 6. 2012

Ste mislili, da je Artur Štern edini znani vaški posebnež?! Sicer se je zdaj, ko kandidira za predsednika države, nekoliko zresnil, a je dobil dostojnega naslednika – Matijo Jahna!

Ko se je doktor znanosti pojavil v resničnostnem šovu, se je večina nad njegovim usekanim vedenjem zgražala. A jasno je, da Artur ne velja za edinega 'pribitega' na slovenski estradni sceni – sploh pa sedaj, ko se na TV-ekranih predvaja X Factor.

V tem šovu je nase takoj opozoril Matija Jahn – in to ravno s svojim obnašanjem. No, Matija očitno svojega posebnega obnašanja ne igra, saj je bil njegov nastop nekaj drugačnega že na Melodijah morja in sonca leta 2009.

Takrat je namreč nastopil v stilu Arturja Šterna – bos, a je imel, kot je videti, vsaj umite noge. Artur se je namreč na še tako svečanih dogodkih pojavil z umazanimi tacami, ki so bile bolj kot vse drugo na njem (vonj po alkoholu, umazana oblačila in podobno) deležne zgražanja.