Matija Puž: Adio črna, ciao bjonda!

Vir: Lea
6. 8. 2011

Matija Puž očitno potrjuje sloves, ki se ga je oprijel po letošnjih talentih. Šansonjerja z vzdevkom blue eyes namreč v teh dneh namesto poletne vročine pestijo predvsem hormoni.Tem očitno ne pride do živega niti občasna pripeka, saj ga pošteno zdelujejo. Lepotec je namreč kot metulj, ki leta s cveta na cvet. In to s hitrostjo, ki bi se ji lahko reklo skoraj svetlobna!

Potem ko smo razkrili romanco z drugo udeleženko talentov, s katero sta pripravljala celo duet, je zdaj ogenj z Ajdo Ivšek očitno ugasnil. Pa tega zaradi razkritja nismo krivi mi, ampak sam lepoglasni modrookec, ki ga pesti Amor.

Dekleta so nora na njegove nebesno modre oči, ob pogledu katerih se kar topijo. Matiji je namreč dobro znano, kaj o njem govorijo. Da bi ga pohrustale, da je lep tako, da bi ga polizale od glave do peta … in podobno.

Očitno so njegove oči zares hipnotične, saj marsikatera meni celo, da se s privlačnostjo lahko kosa s samim Janom Plestenjakom! Lepši ali ne, Matiji gre pri osvajanju očitno zelo dobro od rok, saj očitno zna izkoristiti adute.

Barbi in Ken?

Vroča romanca s talentov se je, kot kaže, izpela, a Matija kaj dosti časa za žalovanje nima. Po črnolaski mu po glavi zdaj rojijo blondinke. In to predvsem ena, Sabina Brečko. Tako kot sam meša glave številnim drugim, je zdaj tudi njemu popolnoma zmešala hormone lepotička, ki ji rečejo Barbi z nacionalke.

Lepa blondinka, po mnenju marsikoga poleg Nuše Lesar najlepša slovenska TV-voditeljica, je namreč tista, zaradi katere se te dni skorajda kadi tudi iz Matijevega srca. Čeprav ju na sliki skupaj še nismo ujeli, sta kot Barbi in Ken in bi bila eden od najlepših estradnih parov.

Priznal

Seveda smo govorice o vroči zaljubljenosti nemudoma preverili. Sabine nam žal ni uspelo kontaktirati, Matija pa se na vnetje za lepo bjondo samo nasmiha. Ampak preveč očitno! Pozna jo s televizijskih ekranov ter iz medijev in je v živo še ni spoznal, a to seveda ni nobena ovira. Še najmanj zanj! Če Sabina ni srečno oddana, lahko le ugibamo, ali bo tudi ona podlegla zdaj že slavnim modrim očem, saj velja za precej nedostopno.

Poleg tega, da ima Don Juan odličen okus za lepa dekleta, je zanimiva še ena stvar. Tako prejšnja ljubezen tudi Sabina namreč prihaja iz zasavskih krajev. Očitno je odkril kotiček, kjer se skrivajo lepe punce in ga je odločen temeljito raziskati. Če bo seveda utegnil in se ne bo prej vnel za kakšno rdečelasko …