Matjaž Kumelj dobil ponudbo za "vroče" fotografiranje!

Matjaž Kumelj dobil ponudbo za "vroče" fotografiranje! (foto: Ivan Bliznetsov) Ivan Bliznetsov
Vir: Nova
18. 9. 2018

Matjaž Kumelj, ki zadnje čase blesti v muzikalih Mamma Mia! in Briljantina, je v medijski svet vpet že vrsto let. Postaven mladenič je praktično okusil vse glasbene in festivalske odre, ne nazadnje pa je pred šestimi leti postal najlepši Slovenec. In ker dober glas seže v deveto vas, so Matjaža opazili tudi na nedavnem popotovanju po Portugalski, kjer pa je dobil vročo in razgaljeno ponudbo, o kateri se mu ni niti sanjalo.

Matjaž, pred dnevi smo na Instagramu opazili zelo drzno oziroma kar dve drzni sliki, eno pod prho in eno v postelji. Radi takole podražite svoje oboževalce?

A samo ti dve ste opazili? No, to je lahko dokaz, da ljudje vidimo to, kar želimo. Še hvala bogu, da sta Instagram in Facebook portala, kjer sam odločam, kaj želim pokazati in česa ne, je pa res, da ne objavljam tako brezglavo, karkoli mi pade na pamet, pa tudi ne preveč premišljeno. Objavim predvsem tisto, kakor se v danem trenutku počutim, in še to v mejah estetike. Nikoli ne objavim nečesa, da bi izzval reakcije oboževalcev, čeprav se pri seksi fotografijah zgodi ravno to. Ljudje pač radi pogledamo nekoga drugega, če pa nam slika da zagon za nove cilje, pa je to v moje zadovoljstvo. Vsi potrebujemo neko spodbudo, in če se nekdo odloči za treninge ter zdrav način življenje zaradi moje slike zgoraj brez, bom vedno vesel. Zadnje slike so nastale z vrhunskim fotografom Ivanom Bliznetsom, ki me je že velikokrat fotografiral ... in ker je bilo ravno poletje, se je to zgodilo pred nekaj tedni. Konec koncev čez poletje paše osvežitev in čim manj oblačil na sebi.

Koliko truda dnevno je potrebnega za takšno dih jemajoče telo?

Treningi so že nekaj let na mojem vsakodnevnem seznamu opravil, prav tako pa tudi zdrava prehrana. Velik dejavnik je zagotovo to, da delaš dolgoročno in dalj časa, komaj takrat se pokaže tisti pravi učinek. Trenutno lahko rečem, da treniram okoli štiri- do petkrat na teden, kar ni malo, a je užitek. Še vedno se spomnim prvih treningov v Športnem studiu Nina v Novem mestu, še preden sem postal mister. To je bilo pred dobrimi šestimi leti in tega se držim. Seveda so nihanja, kot povsod, a če si nekaj res želimo, najdemo tudi pot.

Kakšnih čudežnih tabletk, ki obljubljajo Apolonovo postavo, torej ni na vašem jedilniku?

Iskreno, prvič slišim za to! Dobra tabletka, ki zaleže, je brca v rit, da se zbudimo in naredimo nekaj zase. Živimo v svetu, kjer je marketing zelo pomemben in ima velik doseg, predvsem do tistih, ki ležijo pred TV-zaslonih. Najlažje je kupiti nekaj takega in upati, da bo boljše. Stvar je zelo enostavna, telesna aktivnost, dobra in zdrava prehrana ter čim manj izgovorov. Zagotavljam, da bodo rezultati vidni zelo kmalu.

Menda ste dobili tudi ponudbo za fotografiranje za revijo za odrasle? Nam lahko poveste kaj več, komu je ta revija namenjena in kako daleč bi morali iti z goloto pri tem fotografiranju?

To se je zgodilo, ko sem bil na delovnem dopustu v Lizboni. Nekega večera je bil dogodek, kjer je bilo povabljeno ogromno poslovnih partnerjev. Do mene je pristopil starejši moški in debatirala sva o vsem mogočem. Predstavil sem se tudi kot model, ker to še vedno počnem. Pozneje pa je gospod sam prišel s ponudbo o poziranju, ki pa ni bila ravno takšna, kot sem sprva mislil. Ponudba je bila za portugalsko revijo za odrasle. Revija z naslovom Penthouse, ki je pri njih zelo popularna. Smešno je bilo, da je bil gospod tako dober, da mi je ponudil izbor žensk, s katero bi se slikal.

Veliko več podatkov nisem dobil, razen tega, da bi se moral kar precej razgaliti, popolnoma, o tem sem prepričan! Žal mi je bilo, da nisem vprašal za honorar, ker bi tako imel podatke iz prve roke.

Je bila morda tudi kakšna ponudba za igranje v filmih za odrasle?

Če bi se še malo pogovarjal z omenjenim gospodom, verjamem, da bi se tudi v takšnih filmih našlo mesto zame, vsaj tako sem razbral iz pogovora z njim. Sicer pa raje ostajam pri muzikalih Mamma Mia! in Briljantina, kjer se ogromno naučim, pa še zebe me ne, ker sem precej oblečen. Po navadi rečejo, nikoli ne reci nikoli ... hm ... No, ne bom rekel ničesar!

Mimogrede, so vam zaradi pretirane golote že kdaj blokirali kakšen profil, sploh Facebook je zelo strog glede tega?

To ravno ne, očitno je vse v mejah normale in vem, da bo tako tudi ostalo. Se mi pa večkrat dogaja, da mi vdrejo v račun in ga zablokirajo in se z mojimi slikami, ki so javne, izdajajo zame. Hvala bogu, slej kot prej izvem za to in ukrepam. Nekoč naj bi prav jaz zapeljeval mladoletna dekleta ... Seveda je za tem stala druga oseba, ki je uporabljala moje fotografije! Prijava je bila hitra in učinkovita!

In za konec še, koliko nespodobnih povabil prejmete takole na družbenih omrežjih?

Lahko rečem, da prav povabil ravno ne veliko, je pa res, da se vsake toliko časa naberejo komentarji, ki niso vedno okusni. Vesel sem tistih, ki so pozitivni, od ljudi, ki me spremljajo. Predvsem se pozna takrat, ko sem več aktiven na televiziji, v kakšnem šovu, recimo. Takrat smo res izpostavljeni in imamo medijsko podporo, a hkrati ravno to prinaša tudi veliko nevšečnosti, a tako pač je. Če se kakšni punci zdi, da mi ima kaj lepega za povedati, naj se ne boji, tako na Instagramu kot Facebooku sem za to sam in odgovarjam.

Do golega?

Matjažu Kumlju je bilo ob predstavitvi ponudbe za fotografiranje za revijo za odrasle smešno to, da mu je gospod predstavil tudi pester izbor žensk, ki bi jih nato naš glasbenik sam izbral za fotografiranje. Ob tem je bilo Matjažu edino zelo žal, da ni vprašal za honorar. Saj vsi vemo, denar je sveta vladar ...

Besedilo: Alesh Maatko // Fotografije: Ivan Bliznetsov

Priporočamo