Matjaž Kumelj pokazal nov tatu!

Nov tatu krasi Matjaževo levo podlahtnico. (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Lea
2. 10. 2014

Nekdanji mister Slovenije in tekmovalec oddaje Znan obraz ima svoj glas Matjaž Kumelj nas je presenetil z novim tatujem, ki ga bo spremljal vse življenje.

"Ko že imaš eno tetovažo, začutiš, da hočeš imeti še kakšno, to sem vedel. Zelo dobro pa se zavedam, da te to zaznamuje za vse življenje, in niti približno ni bila hitra odločitev. Od prve je minilo okoli šest let, letos pa sem si zaželel novo. Vedel sem, kaj želim imeti napisano, ko pa sem ugotovil še pravo mesto na sebi, je padla odločitev.

Pomen, napis, ki zaznamuje moje življenje, in elegantno mesto je zame popolna kombinacija. Za napise je pomembno, da ti ga naredi tetovator, ki je zelo natančen, kar pa Iztok Križan iz Izzo tattooja zagotovo je. Res je mojster v oblikovanju teksta in v poslu, ki ga opravlja. Zagotovo priporočam, saj je dobro izbrati dobrega, da je tatu narejen odlično, za vse življenje," je povedal simpatičen pevec, ki se je odločil, da okrasi levo podlahtnico, kjer zdaj piše 'be honest to yourself', besede, ki pevcu očitno pomenijo veliko.

Priporočamo