Matjaž Kumelj: Vse kar si želim za božič je to, da ne ostanem sam

Matjaž Kumelj: Vse kar si želim za božič je to, da ne ostanem sam (foto: Ivan Bliznetsov) Ivan Bliznetsov
12. 12. 2019

Glasbenik in manekena Matjaž Kumelj ima takšno službo, ko se decembra dela največ in posledično je manj časa za uživanje praznikov. Ravno zaradi tega mu je vedno bolj pomembno, da je obkrožen z ljudmi, ki jih ima rad in z ljudmi, ki imajo radi njega.

"To je nekaj kar se ne da kupiti. Kljub temu, da se na veliko zapravlja po trgovinah. Tudi sam grem rad naokoli, najdem ideje za krasitev doma, ampak decembra si želim čimveč družiti s prijatelji in svojimi. Vse kar si želim za božič je to, da ne ostanem sam," je dejal mladenič, ki nam je zaupal še zanimivo prigodo, ko si je želel bližine mame.

"Nikoli ne bom pozabil dogodka, ko sem bil v Južni Koreji, delal sem, kot model. Bližal se je December, ko se mi je iztekala pogodba. Možnost je bila, da grem decembra na drugo destinacijo. Odločil sem se, da grem domov. Vse, kar sem si tisti trenutek želel, je bilo, da spijemo kavo z mami. Pravo turško kavo. To je bil verjetno moj najlepši December! Prišel sem domov, z mami sva hodila po okrašenem mestu, se družila in nakupovala za božični večer. Moja velika želja je bila uresničena in tukaj ni bilo prav nič materialnega," je vse skupaj dejal Matjaž Kumelj.