Matjaž Kumelj: Zvabila ga je v posteljo

Še vedno 
samski Matjaž 
je pravi magnet 
za ženske. (foto: Gašper Franko) Gašper Franko
Vir: Nova
7. 3. 2016

Glasbenik Matjaž Kumelj, ki smo ga spremljali v predlanski TV-oddaji Znan obraz ima svoj glas, se je nedavno prepustil vročim strastem. Brhka mladenka je iz Matjaža izvabila vse tisto, ob čemer se moški težko zadržujejo. Vroče prizore vam kot prvi razkrivamo v reviji Nova.

Nekdanji mister Slovenije 2012 za mistra Universe Matjaž Kumelj je fant različnih talentov in enega je nedavno pokazal tudi med rjuhami, kamor je Matjaža zvabila brhka mladenka. Glede na to, da je Matjaž vajen različnih vlog, se je te lotil nekoliko bolj sramežljivo, čeprav so rezultat vroči in goli posnetki, ki so nastali v postelji. "Golota je zame stvar dveh, med katerima je ljubezen. Po navadi nimam težav biti zgoraj brez, nisem pa eden tistih, ki komaj čaka trenutek, da se lahko sleče in pokaže. Predvsem se želim dokazovati po drugih kvalitetah ... v glasbi, igri itn. Res pa je, da se mi kakšne seksi slike ne zdijo sporne, drugače bi lahko na bazenih vsi popadali dol, pa seveda ne! Veliko raje sem lepo elegantno oblečen," doda Matjaž. Čeprav je bilo slikanje precej erotično, je Matjaž ostal strogo profesionalen.

"Slike so nastale na samem snemanju videospota za mojo novo pesem Kemija. Res je Gašper ujel veliko dobrih fotografij, tako da nekega poziranja ni bilo. Zavedati se moramo, da je to prepričljiva igra, zato sva bila oba z Lauro Škvorc zelo profesionalna. Zakaj ni bilo nobene težave, ne vem. Šele dan po snemanju sem se spraševal, kako mi je uspelo sploh biti tako profesionalen."

Matjaž sicer še vedno velja za neulovljivega samca, se pa zaveda, da so ženske danes veliko bolj napadalne, kot so bile nekoč.

"Res je. Trenutno se mi zdi, da so ženske veliko bolj 'divje' in se hitro spustijo v kakšna 'prepovedana' dejanja, zato pa moramo biti fantje veliko bolj pazljivi. Malo za šalo, a je resnično. Ko je človek malo poznan, se stvari zapletejo pri iskrenosti. Zelo premišljen moraš biti, ali je neko razmerje iskreno ali ne. Sam zelo rad spoznavam ljudi, a si vzamem čas in se lahko tako ognem neljubim situacijam," In prav zaradi tega se je Matjaž lahko na snemanju še bolj sprostil, saj ob sebi nima dekleta, ki bi ga ljubosumno spremljalo med vročimi rjuhami v objemu drugega dekleta.

"Predvsem je bila moja ideja, da bi v spotu imel seksi punco, s katero bi prikazal kemijo med parom, ki sta v odličnem razmerju, a tega ni več, vendar si oba to strast želita nazaj. Vse to je tudi zgodba besedila, ki jo je odlično spesnil Rok Trkaj. Takoj mi je bila pesem v celoti všeč in sem vedel, da bo moja!"

P.S.

Se vam je kdaj zgodilo, da ste se spustili v kakšno avanturo, po kateri ste dejanje obžalovali?

  • "Ne spomnim se ravno. Sem spontan človek, a hkrati ne delujem brezglavo. Če se je morda kdaj zgodilo, je bilo obojestransko in potem ni nekega obžalovanja. Verjetno bi kakšno stvar obžaloval, če bi se stvari kakorkoli zapletle, ampak hvala bogu, nisem bil v takšni situaciji."

MIMA

Značke: Matjaž Kumelj

Priporočamo