Matjažu Kumelju ne privoščijo uspeha zaradi glasbene zavisti?

Matjažu Kumelju ne privoščijo uspeha zaradi glasbene zavisti? (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
20. 11. 2018

Vsestranski medijec Matjaž Kumelj, ki svoje vidne korake dela tako na glasbenem, manekenskem kot igralskem področju, je zelo zaskrbljen.

Izvedeli smo, da je pred časom pripravil nekaj akustičnih priredb dveh svojih pesmi, poleg tega pa še priredbo srbskega pevca Saše Kovačeviča z naslovom Kažeš ne. Vzrok njegove trenutne zaskrbljenosti je, da je vse posnetke objavil na YouTubu, a so bili kljub številnim ogledom in pohvalam nenadoma izbrisani. “Očitno sem nekomu postal velik trn v peti, da si je vzel čas ter dosegel izbris mojih pesmi ter posnetkov z omenjenega kanala. O vsem so me obvestili ljubitelji moje glasbe, ki posnetkov niso več našli,” pove Matjaž.

Po eni strani ne morem verjeti, da se to dogaja, da ima nekdo toliko časa, da te želi glasbeno uničiti, po drugi strani pa mi je nekako všeč, ko vidim, da delam dobro, da je moje delo opaženo in na neki način uspešno. To pa zagotovo ni dobro za tiste, ki se žrejo od zavisti. Ne bi bilo prvič, da mi ne bi privoščili uspeha, a tako pač je! Najpomembneje je, da mi takšne stvari dajejo velik zagon za nadaljnje projekte in sploh ne deluje name kot nekaj negativnega.”

Fotografiji: osebni arhiv

Priporočamo