Matthew Perry obiskal Anžeta Kopitarja

Matthew Perry in Anže Kopitar (foto: Andrej Križ) Andrej Križ
Vir: Story
4. 7. 2013

Na Kraljevem golf igrišču na Bledu je minulo soboto potekal tretji dobrodelni golfski turnir Anžeta Kopitarja, tokrat pod sloganom Play like a champion. Povsem nepričakovano pa je palico na igrišču vihtel tudi igralec Matthew Perry, ki je Anžetov velik navijač.

Zvezdnik humoristične nanizanke Prijatelji je namreč strastni navijač hokejske ekipe LA Kings, v kateri že nekaj sezon blesti tudi Anže, in ko je lani visoko nad glavo dvignil Stanleyjev pokal, je bil zraven tudi Matthew. Anže mu je velikodušno podal pokal, vendar pa mu je rekel, da ga mora v zameno nekoč obiskati v Sloveniji.

In igralski zvezdnik je obljubo izpolnil, ko ga je Anže letos povabil na svoj dobrodelni golfski turnir, kjer je znova združil svoje prijatelje, sodelavce in vrhunske športnike.

V sodelovanju s skupino Elektronček in skupino Anze's Eleven so v okviru ustanove Rdeča žoga zbirali sredstva za Zvezo društev za cerebralno paralizo Slovenije - Sonček, projekt vgradnje osebnega dvigala v stanovanjski skupnosti na Pragerskem ter obnovo športne infrastrukture Kulturnega športnega društva Hrušica.

Popis dogajanja na odmevnem turnirju skupaj s pestro fotogalerijo najdete v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 28/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 28/2013

Story Story 28/2013, od 03. 07. 2013