Maxime Pikula zgrožena nad anonimnim pismom!

Maxime Pikula je odkrito spregovorila za revijo Story. (foto: Primož Predalič, Sašo Radej) Primož Predalič, Sašo Radej
Vir: Story
30. 4. 2013

V uredništvo revije Story je prispelo anonimno pismo domnevne sošolke Maxime Pikula, nekdanjega dekleta Damijana Jankovića, ki je bila nedavno tarča Uršule Gawish, zdajšnjega Damijanovega dekleta.

Pismo, ki si ga lahko v celoti preberete TUKAJ, se nanaša na življenje in ljubezenski trikotnik omenjenih oseb, ki naj bi po navedbah anonimneža še vedno burile duhove vseh vpletenih.

Zanimalo nas je, kaj si o prispelem pismu misli Maxime Pikula, ki je odkrito spregovorila za revijo Story.

"Neresnice o meni in mojem življenju so se me dotaknile, tako da želim temu za vedno narediti konec in izpodbiti vsa natolcevanja in laži, ki so izražene s tem pismom. Sicer se z govoricami o sebi ne obremenjujem, saj sem marsikaj že slišala in verjamem, da še marsikaj bom, ampak tokrat sem se odločila, da poskušam te stvari malce bolj razjasniti. To je tudi zadnja in edina izjava, ki jo bom dala v zvezi s tem" je povedala Maxime, ki je bila vidno zgrožena nad napisanim.

"V pismu je kar precej napačnih informacij, nekatere so popolnoma neresnične. Ursula ni bila moja najboljša prijateljica, a vseeno sva se družili, ker sva bili sošolki. Nikakor ni res, da je spletkarila proti nama, ker v tistem času sploh nisva imeli stikov in tudi sošolki nisva bili več," pravi Maxime in dodaja, da ne z Damjanom, ne z Ursulo ni v stiku. "Z nobenim od njiju nimam stikov, ker je to vse v preteklosti in že davno pozabljeno. Incident se je res zgodil, vendar ga ne želim komentirati. O tem je bilo že dovolj napisanega."

Več v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 19/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 19/2013

Story Story 19/2013, od 29. 04. 2013