Maya P. zaprta na kmetiji!

Vir: Lea
6. 8. 2009

Ena od tistih, ki so odšli v televizijsko ‘karanteno’ resničnostnega šova Kmetija, je tudi seksi Maya P., ki je po vseh zapletih z menedžerji, končno očitno prišla na pravo glasbeno pot.

Skladba Romeo, ki jo je Maja napisala sama, govori ravno o tem, da so ji ljudje okoli nje obljubljali uspeh, ker so želeli seči v njene hlačke. A Maja se bo tudi v Kmetiji poskušala boriti po najboljših močeh.

‘’Sicer sem pred leti že bila v resničnostnem šovu Popstars, a povabilo iz Kmetije je prišlo tako nenadno, da sva morala s fantom Makijem odpovedati dopust v Grčiji. Ponudba se mi je zdela zanimiva, medtem pa bodo lahko člani moje spremljevalne skupine pridno vadili nove skladbe, ki jih prirpavljam,’’ nam je povedala življenjska sopotnica Makija, pevca skupine The Drinkers, ki ji opravila na kmetiji ne bodo pod častjo, niti v breme.

‘’Kar se mora, ni težko, saj je vse skupaj ena velika zabava. Vem, da se bom, kot ponavadi odrezala po najboljših močeh,’’ nam je dan pred začetkom snemanja Kmetije povedala Maya P.