Med dobrodelnimi motoristi tudi Rok Ferengja

Med dobrodelnimi motoristi tudi Rok Ferengja (foto: Boštjan Tacol) Boštjan Tacol
Vir: Lady
28. 3. 2018

Letošnja osmomarčevska zabava Lipa Chapter Slovenija - Harley Owners Group (HOG) je bila dobrodelne narave. Del vstopnine so obiskovalci namreč namenili aktivnostim združenja Europa Donna, med zbranimi pa smo opazili tudi rokerja Roka Ferengjo.

Znamko Harley Davidson povezujemo z glasnimi motorji, divjo glasbo in porednimi fanti. A to je le krinka za javnost in motozbore. Ob praznikih, kot je 8. marec, ki je posvečen nežnejšemu spolu, se pokaže prava narava porednih fantov na jeklenih konjičkih, združenih v skupino Lipa Chapter Slovenija – Harley Owners Group.

Letošnji zabavi ob dnevu žena so dodali dobrodelno noto, saj so del vstopnine namenili aktivnostim Europe Donne, slovenskemu Združenju za boj proti raku dojk. Po kratkem govornem uvodu, v katerem je partnerica enega od članov HOG delila svojo izkušnjo s to težko boleznijo, so se predstavili tečajniki plesnega studia Dansa s swing repertoarjem, ki so z živahnimi ritmi in igrivostjo izvabili nasmehe na obraz navdušenih obiskovalcev.

Za presenečenje večera pa je poskrbel znani slovenski rockabilly, sicer član Lipa Chapter Slovenija – Harley Owners Group Rok Ferengja. S Stiškim kvartetom je zapel nekaj zimzelenih dalmatinskih pesmi, ki so pobožale predvsem ženski del občinstva. Posebni gostji večera sta bili Tanja Španić, predsednica združenja Europa Donna, ter Jana Koteska, priznana slovenska manekenka, ki sta tudi prehodili trnovo pot zdravljenja te smrtonosne bolezni. 

Foto: Rok Gorišek, Boštjan Tacol

Priporočamo