Meghan Markle je prvi zakon prekinila kar po pošti

Meghan Markle je prvi zakon prekinila kar po pošti (foto: Profimedia) Profimedia
3. 4. 2018

Ameriška igralka Meghan Markle, ki bo 19. maja s princem Harryjem dahnila usodni da, je svoj prvi zakon končala po izjemno hitrem postopku in na dokaj nenavaden način.

Meghan Markle odšteva dneva do poroke z britanskim princem Harryjem, ko bo tudi uradno postala britanska princesa, njena priljubljenost na Otoku pa je iz dneva v dan večja.

Britansko javnost tako zanima vsaka podrobnost o njenem življenju, o njej pa tudi že nastaja biografija, ki jo piše Andrew Morton, eden izmed najbolj znanih britanskih novinarjev, ki je svojo slavo dosegel s pisanjem spominov o kraljevi družini.

Morton se je tako dokopal do podatka, da je Meghan svoj prvi zakon s producentom Trevorjem Engelsonom končala po samo dveh letih, za javnost pa je takrat dejala, da so ju ločile nepremostljive razlike.

Morton pa zdaj razkriva, da Meghan ni bila najbolj korektna, ko je govora o njeni prvi ločitvi. Meghan naj bi se tako zelo mudilo ločiti, da je svoj poročni prstan svojemu bivšemu možu poslala kar po pošti. Oba pa naj bi izjemno slabo prenašala, da sta toliko dni na leto ločena drug od drugega, saj je Trevor večino časa preživel v Los Angelesu, Meghan pa v Torontu, kjer je snemala serijo Suits. Pravo resnico o njunem zakonu verjetno vesta le Meghan in Trevor, njena priljubljenost v britanski javnosti pa verjetno tudi po takšni informaciji ne bo nič manjša.