Melani Mekicar izbrala čudovit top, v katerem je njen izklesani trebušček v prvem planu, samo poglejte jo!

12. 7. 2022
Deli
Melani Mekicar izbrala čudovit top, v katerem je njen izklesani trebušček v prvem planu, samo poglejte jo! (foto: Saša Aleksandra Prelesnik)
Saša Aleksandra Prelesnik

Naša voditeljica naravnost uživa v poletnih dneh, ko se odloča tudi za lahkotnejša oblačila, ki poudarijo njeno postavo.

Melani Mekicar je vsekakor mlada dama, za katero se obrnejo mnoge glave. Je postavna, vitka in nadvse simpatična. Uspešna je v vlogi tako radijske kot televizijske voditeljice in številni komaj čakajo trenutek, ko jo bodo ujeli na malih zaslonih.

Petra Kerčmar še nikoli tako iskreno o bivšem partnerju Urošu Slaku in o tem kakšen odnos imata danes

A poletje je čas počitnic, in tudi Melani jih je komaj dočakala. Pred kratkim se je mudila v Londonu, kjer je nadvse uživala, brez dvoma pa se bo odpravila še na kakšno lepo destinacijo. Tokrat pa je svoje oboževalce in sledilce na družbenih omrežjih pozdravila kar z mestnih ulic. Marsikoga je navdušila s svojo modno izbiro - odločila se je za kratek top v priljubljenem, poletnem črtastem modro-belem vzorcu, ter za lanene, široke, zračne in udobne hlače.

Seveda je marsikomu v oči padel njen ozek pas in izklesane trebušne mišice. Na njenem telesu ni niti kančka maščobe, za kar je zaslužen šport, ki ga mlada voditeljica naravnost obožuje. Ne dvomimo, da bodo v tej sezoni tudi druge mladenke sledile njenemu zgledu in si tudi same omislile podoben stajling, ki je kot nalašč za poletne vročine.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord