Melani Mekicar je takole pomahala v slovo, pri tem pa je bila videti nadvse ... No, seksi!

6. 6. 2022
Deli
Melani Mekicar je takole pomahala v slovo, pri tem pa je bila videti nadvse ... No, seksi! (foto: Saša Aleksandra Prelesnik)
Saša Aleksandra Prelesnik

Poletje je že tu, kar pomeni, da se nekatere oddaje do jeseni poslavljajo s sporeda, saj se ustvarjalci odpravljajo na zasluženi oddih.

Tudi Melani Mekicar si bo poleti vzela nekaj časa zase, to pa je sporočila tudi svojim oboževalcem. "Hvala, da ste bili z nami ob petkih zvečer že 3. sezono!💕 Še danes, potem pa se vidimo spet jeseni," je zapisala ob lepih prizorih, na katerih je s svojim sovoditeljem, Blažem Švabom.

Kako čudovit dom ima naša voditeljica Jasna Kuljaj, njena kuhinja je izjemno funkcionalna in lepa!

Gledalci jo bodo zagotovo pogrešali, saj je s svojo živahnostjo in energijo številnim polepšala petkove večere. Marsikdo pa je opazil, da je bila v zadnji oddaji te sezone Melani videti še posebej ljubko in simpatično. Njeni lasje so bili nagajivo skodrani, nosila pa je eleganten kostimček, ki ga je sestavljal suknjič s pasom, izpod katerega so kukale kratke hlačke.

Med sledilci, ki so se odzvali na njeno objavo, je bila tudi Hajdi Korošec Jazbinšek. "Odlična sta in vaju že pogrešam," pravi nekdanja otroška pevska zvezdnica in uspešna podjetnica, z njo pa se zagotovo strinjajo številni gledalci.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)