Melani Mekicar pokazala, kakšna je, ko vstane iz postelje, njen videz vas bo presenetil

15. 6. 2022
Deli
Melani Mekicar pokazala, kakšna je, ko vstane iz postelje, njen videz vas bo presenetil (foto: Saša Aleksandra Prelesnik)
Saša Aleksandra Prelesnik

Postavna voditeljica je vedno videti sveže, tudi zgodaj zjutraj, ko ostali le začudeno pogledajo svoj odraz v ogledalu.

Melani Mekicar ni samo televizijska voditeljica, temveč tudi radijska. Zato ne čudi dejstvo, da vstaja zgodaj zjutraj, saj se odpravi v službo in razveseljuje radijske poslušalce.

Opa, to pa je presenečenje: Uroš Slak skupaj s sinom zapušča Ljubljano in se seli drugam, TO pa je razlog

Svojim sledilcem pa tu in tam pokaže, kakšna je videti brez make-upa. Tokrat je pokazala prizor, ki ga je posnela kar sama v svojem domu - nastal je zgodaj zjutraj, ko večina še mirno spi. Številni so ob slikah, ki jih je objavila, bili prijetno presenečeni, saj je postavna plavolaska videti res spočito in sveže. Tudi brez make-upa je prava lepotica, za katero se obračajo številne glave.

Zagotovo se marsikdo sprašuje, kakšna je njena skrivnost. No, pomemben del njenega življenja je vsekakor šport - že od malih nog se je ukvarjala s plesom, zdaj pa tudi poskrbi, da vsak dan poskrbi za svojo dobro formo.

Čeprav je tokrat njena pričeska bolj jutranja, je nadvse lepa, se vam ne zdi? Nekatere dame res ne potrebujejo umetelnih frizur, da bi bile videti odlično, in Melani je vsekakor med njimi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ