Melani Mekicar pokazala, katere čevlje bo nosila to sezono, a mnogim preprosto niso všeč

Melani Mekicar pokazala, katere čevlje bo nosila to sezono, a mnogim preprosto niso všeč (foto: Saša Aleksandra Prelesnik) Saša Aleksandra Prelesnik
24. 10. 2022

Prikupna voditeljica dosega uspeh za uspehom, pri tem pa ostaja z nogami čvrsto na tleh.

Melani Mekicar je preživela čudovito poletje in pripravljena stopila v delovno jesen. Gledalci jo spet lahko spremljajo v priljubljeni oddaji V petek zvečer, pripravlja pa tudi nove projekte. Od 1. septembra dalje je več ni mogoče slišati na radijskih valovih, saj se je poslovila z voditeljske pozicije na radiu Antena, kjer je bila na programu od 6. do 10. ure. Odločila se je, da bo vrata odprla novim priložnostim, ki ji počasi prihajajo na pot.

Kakšna nora sprememba, Nastja Gabor zdaj ni več takšna, komaj smo jo spoznali

No, medtem pa tudi uživa in se veseli majhnih stvari, iz katerih je sestavljeno življenje. Med zadevami, nad katerimi se navdušuje, je tudi moda - sama ima odličen okus, ko gre za različne stajlinge. Ne skriva, da ji je všeč raznolika moda - ko je treba, je napravljena nadvse elegantno, blizu pa ji je tudi street fashion oziroma ulična moda, in posega tudi po drugačnih kosih.

Ana Tavčar po ločitvi že našla novo srečo in vidi se, da kar žari

Pred kratkim pa je pokazala, da prisega na zimsko obuvalo, ki pa nekaterim ni ravno pisano na kožo. Na Instagramu je pokazala, na katere čevlje prisega, ko gre za zimo: na tople uggs gležnjarje, ki poskrbijo za to, da je nogam toplo. Gre za udobno, toplo in mehko obuvalo. Take čevlje nosijo po celem svetu in nekateri (med njimi tudi Melani) prisegajo na njih. Drugim se spet ne zdijo privlačni, tako da se jim raje izognejo. No, kot pravi rek: vsake oči imajo svojega malarja (tudi ko gre za čevlje). In tako je tudi prav. Pomembno je, da je sama nad njimi navdušena in da se v njih počuti odlično, kajne?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)