Melani Mekicar v belih kopalkah ukradla vse poglede - seveda z razlogom, prepričajte se še vi

5. 5. 2022
Deli
Melani Mekicar v belih kopalkah ukradla vse poglede - seveda z razlogom, prepričajte se še vi (foto: Saša Aleksandra Prelesnik)
Saša Aleksandra Prelesnik

Naša voditeljica je resnično lepa in postavna dama.

Melani Mekicar je čedalje bolj priljubljen obraz z malih zaslonov, saj je vedno, ko se pojavi na televiziji, prava paša za oči, svoje delo pa opravi nadvse profesionalno. Pred kratkim si je vzela malce oddiha in se odpravila v sosednjo Italijo, natančneje v Verono, kjer je zagotovo na vso moč uživala v ogledu kulturnih znamenitosti pa tudi v odlični italijanski hrani.

Na njeni postavi se kakšna mala sladka pregreha, ki si jo občasno privošči, niti malo ne pozna: malce smo pobrskali po njenem Instagram profilu in našli prizor, ki je številne pustil brez sape. Gre za njeno fotografijo, ki je nastala med lanskimi počitnicami in na kateri jo lahko občudujemo v mini bikinkah bele barve. Jasno je, da je njena postava brezhibna in brez trohice maščobe!

No, lepa postava ni naključje, saj se je Melani že v otroštvu začela ukvarjati s plesom, pa tudi z ritmično gimnastiko. Slednje je čez čas opustila in se posvetila samo plesu, ki ga obožuje še dandanes. S spodnjimi prizori je svoje oboževalce res razveselila in prepričani smo, da bo tudi v prihajajočem poletju pokazala kakšno lepo fotografijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)