Melani Mekicar s čisto drugačnim in drznejšim videzom, taka se še ni pokazala

1. 12. 2023
Deli
Melani Mekicar s čisto drugačnim in drznejšim videzom, taka se še ni pokazala (foto: Instagram/melanimekicar)
Instagram/melanimekicar

Pred kratkim je kot strela z jasnega odjeknila novica, da se simpatična voditeljica poslavla z malih zaslonov.

Gre za postavno svetlolasko Melani Mekicar, ki skupaj z Blažem Švabom vodi priljubljeno oddajo V petek zvečer na TV Slovenija. Oddaja se za zdaj poslavlja z zaslonov, a simpatično Melani bomo zagotovo še videli, saj se loteva drugih projektov.

Marko Vozelj je danes v takšnih odnosih s skupino Čuki in tega niti ne skriva

"Z izjemno ekipo ustvarjalcev smo posneli 6 sezon oddaje V petek zvečer. Vsaj 600 novih glasbenih priredb. Vsaj 300 skečov. In še bi lahko naštevali. Z ekipo smo hvaležni, da je bila uslišana želja po predahu," je za Žurnal24 povedal Blaž Švab, ko se je izvedelo za vse skupaj.

"Ves čas pa smo ustvarjalci imeli res dobro podporo in pomoč s strani Televizije Slovenija. Hvaležni smo odgovornemu uredniku Vanji Vardjanu, producentki Tatjani Smisl, in seveda producentki Tanji Lunar in urednici Ani Benkovič," je za Žurnal24 še povedal kar sam Blaž Švab, ki je skupaj z Melani vodil to priljubljeno oddajo, ki je mnogim popestrila petkove večer.

Številni bodo resnično pogrešali oba, saj so ju z veseljem spremljali. Melani je vedno bila urejena tako, da je pritegnila marsikatero oko in številne dame so prav pri njej našle kakšen modni navdih. Njeni stajlingi so bili elegantni, skupaj z ustreznim make-upom in pričesko pa je bil končni videz resnično lep.

No, Melani je - ko gre za modo - res prava kameleonka, kar je pokazala tudi na svojem Instagramu. Objavila je namreč fotografijo, na kateri nosi vpadljivo, rdečo šminko, oblečena pa je v črn usnjen suknjič. Take - malce "divje" - je nismo vajeni, a je videti naravnost odlično.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

Morda je s tem prizorom marsikoga presenetila, saj je sicer njen stil ličenja bolj diskreten in zadržan. Je naravna lepotica, ki z minimalno količino ličila zna še bolj poudariti svojo lepoto. Moramo pa priznati, da se nam tudi taka, kot je na zgornji fotografiji, zdi prava naravna lepotica.

Kaaaj?! Tega o Tanji Žagar doslej nismo vedeli, dodobra je presenetila s to potezo

Sicer pa se je voditeljica in igralka v preteklosti ukvarjala tudi s plesom, ki ga je opustila zaradi poškodbe. Pred kamerami se znajde več kot odlično, tako da smo prepričani, da njeni oboževalci komaj čakajo na kakšen nov projekt, v katerem bo pokazala vso svojo nadarjenost. Ne glede na to, da se zaenkrat poslavlja s televizije, si jo bodo gledalci dobro zapomnili - in njeni karierni poti zvesto sledili še naprej.

BONUS VIDEO: Pogovor z Nino Osenar Kontrec

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem