Melania Trump je na začetku razmerja jezno zapustila Donalda Trumpa

Melania Trump je na začetku razmerja jezno zapustila Donalda Trumpa (foto: profimedia) profimedia
6. 4. 2018

Ameriška prva dama Melania Trump in predsednik ZDA Donald Trump sta ves čas pod drobnogledom svetovne javnosti. Zdaj pa je na dan prišlo še nekaj novih podrobnosti o začetkih njunega razmerja.

Ronald Kessler, avtor knjige The Trump White House: Changing the Rules of the Game, tako trdi, da je Melania Trump že na začetku razmerja kolebala ali bi sploh začela kaj bolj resnega z Donaldom Trumpom.

Par se je spoznal na newyorškem tednu mode leta 1998, kjer je Donald pristopil do Melanie in jo prosil za njeno številko. Melania se je v tistem času izkazala za trd oreh, a je vseeno sprejela njegovo številko in se kasneje odločila za zmenek z Donaldom.

A njuno razmerje se je začelo vse prej kot mirno, ko sta sveže zaljubljena načrtovala izlet v Mar-a-Lago, mu je Melania povsem nepričakovano dala košarico. Razlog? Na vhodu v njegovo newyorško stanovanje je videla, kako stavbo zapušča njegovo bivše dekle, manekenka Kara Young, kar jo je močno razjezilo. "Melania je v tistem trenutku dejala, da ji je vseeno za vse njegove milijone, nato pa je poklicala njegovega asistenta Tonya Senecala in mu naročila, da ji pripelje vse njene obleke iz Mar-a-Laga," je za People dejal Kessler.

Donald je Melanio hitro uspel prepričati, da se vrne v njegov objem. "Že naslednji teden se je vrnila k njemu," je Kesslerju dejal Donaldov asistent Tony Senecal. "Ko me je klicala, so bili njeni kovčki še vedno na letalu za New York, ko se je vrnila in ko so se vrnili tudi kovčki, sem jih samo lepo pospravil in se smejal," je še dodal Senecal.

Njuno razmerje že vse od začetka dviguje veliko prahu, v zadnjem času pa sta še posebej na udaru javnosti, saj njun odnos preučujejo psihologi, strokovnjaki za govorico telesa in številni drugi.

Priporočamo