Melania Trump je v tej drzni kombinaciji opazovalce pustila odprtih ust, samo poglejte si jo!

Melania Trump je v tej drzni kombinaciji opazovalce pustila odprtih ust, samo poglejte si jo! (foto: Christy Bowe/ZUMA Wire/Profimedia) Christy Bowe/ZUMA Wire/Profimedia
9. 12. 2020

Odhajajoča prva dama ZDA Melania Trump ne popušča, ko gre za stajlinge, ki so drzni in posnemanja vredni.

Še vedno ji uspe, da modne navdušenke pusti odprtih ust, saj zase zna izbrati stajlinge, ki so okusni, trendovski in (včasih) malce drzni. Tokrat je navdušila v malce nenavadni kombinaciji - odločila se je za daljši, rdeči usnjeni plašč, h kateremu je kombinirala čevlje z visokimi petami v črno-belem živalskem vzorcu.

Melania Trump

Plašč je v pasu stisnjen, pod njim pa nosi preprosto, črno obleko. Čevlji, ki so v zebrastem vzorcu, so delo znamenite modne hiše Manolo Blahnik.

Melania Trump

Pred časom je Melania pozornost pritegnila s spremenjeno barvo las, saj si jih je kar precej posvetlila - doslej zaprisežena rjavolaska je postala (skorajda) blondinka.

Nekateri tuji mediji se ob tem niso mogli upreti ugibanjem, ali sprememba barve pričeske pomeni tudi spremembo v njenem življenju. Do ene bo zagotovo prišlo: januarja bo zapustila Belo hišo in se posvetila drugim stvarem.