Melania Trump: Prva dama Amerike

Vir: Story
22. 10. 2010

Ne moremo še napisati, da jo imamo. Slovenko kot prvo damo Amerike, namreč. Ker to še ni, a ima odlične možnosti, da to nekoč postane. Donald Trump namreč razmišlja o tem, da bi leta 2012 kandidiral za ameriškega predsednika. Ob zmagi bi njegova žena Melania Trump, rojena Knavs, tako postala prva dama.

Če postane prva dama Amerike, bi bila prva Slovenka, ki bi se povzpela na tako visok položaj zunaj meja domovine. No, tudi sama je dokazala, da ima podjetniško žilico, saj je pred kratkim na trg poslala svojo linijo nakita pod imenom Timepiece & Jewelry, s katerim že dosega lepe uspehe. Ime Trump pa se čedalje bolj povezuje tudi s Slovenijo, kar prej ni bilo tako očitno.

Pred kratkim je namreč Donald Trump v razstavnem prostoru Rogaške v New Yorku skupaj z direktorjem njenega ameriškega podjetja Boštjanom Leskovarjem prerezal trak ob uradni predstavitvi poslovnega sodelovanja. Posebna serija kristala slovenskega podjetja bo namreč najprej v ZDA, nato pa v Sloveniji in po vsem svetu na voljo pod blagovno znamko Trump. “Če bom nekoč postal predsednik Amerike, bo kristal iz Rogaške vsekakor krasil Belo hišo,” se je pošalil Donald.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story