Melania Trump s svojim govorom tako raznežila Donalda Trumpa, da jo je poljubil pred vsemi

Melania Trump s svojim govorom tako raznežila Donalda Trumpa, da jo je poljubil pred vsemi (foto: Profimedia) Profimedia
13. 5. 2018

Melania Trump je imela ob materinskem dnevu v Beli hiši ganljiv govor, ki je še posebej ganil predsednika Donalda Trumpa.

Prva dama ZDA Melania Trump je spregovorila o tem, kaj za njo pomeni materinstvo in bila za svojo govor nagrajena z glasnim aplavzom. "Materinski dan, ki ga slavimo to nedeljo, se slavi vsako leto, a mislim, da bi ga morale mame slaviti vsak dan," je svoj govor začela Melania.

Melania in Donald Trump sta ponosna starša 12 letnega sina Barrona, zato je Melania o materinstvu povedala nekaj osebnih izkušenj. "Potrebno je imeti veliko moči, časa in predvsem potrpljenja in ljubezni. Kot mame smo neznansko priviligirane s tem, da lahko na svet pozdravimo otroke in jim pomagamo, da odrastejo," je ponosno dejala.

"Zaradi izredno močne vezi z otrokom, občutimo vse tisto, kar oni ne občutijo. Ne glede na to ali so srečni ali živčni, žalostni ali vzhičeni, mi vse to občutimo z njimi. Mislim, da je to ena izmed najbolj močnih in najbolj pomembnih stvari v materinstvu," je še dodala Melania.

Po koncu govora je bil ganjen tudi Donald, ki ji je po koncu govora namenil dva poljuba in nato dodal: "Postaja zelo popularna prva dama." Nato pa jo je pogledal in še dodal: "Dobro opravljeno delo."

Priporočamo