Melania Trump živi življenje, ki si ga gotovo nikoli ni želela

Melania Trump živi življenje, ki si ga gotovo nikoli ni želela (foto: profimedia) profimedia
23. 3. 2018

Ameriška prva dama Melania Trump si verjetno nikoli ni predstavljala, da se bo njeno življenje čez noč spremenilo za 360 stopinj.

Ameriška revija People razkriva, da Melania Trump trenutno živi življenje, o katerem nikoli ni sanjala in si ga po vsej verjetnosti tudi nikoli ni želela. Neimenovani vir tako trdi: "Vse tisto kar si ni želela, da bi se ji v življenju dogajalo, se ji zdaj dogaja. Njeno življenje je zdaj kot življenje družine Kardashian. Škandali, ločitve in polnjenje naslovnic," so zapisali pri People.

Najprej so tekom predsedniške kampanje medijski prah dvigovali seksitični izpadi Donalda Trumpa, potem so sledile obtožbe za spolno nadlegovanje, nato je sledila preiskava ali se je Rusija zares vpletala v ameriške predsedniške volitve, porno igralki Karen McDougle in Stormy Daniels pa sta se pohvalili, da sta imeli s predsednikom krajšo posteljno afero. 

V vsem tem si Melania po vsej verjetnosti najbolj želi, da bi se ji vrnilo tisto življenje, ki ga je živela pred odhodom v Belo hišo. V intervjuju je leta 2015 dejala, da rada igra tenis, hodi na pilates in bere časopise. Uživa pa tudi v družbi danes 11 letnega sina Barrona, s katerim je vedno rada pisala domače naloge in z njim odhajala na izvenšolske dejavnosti. Verjetno je danes njen vsakdan precej drugačen in daleč od tistega, ki ga je pozanala nekoč.

Še nedavno na njo mediji niso bili posebej pozorni, zdaj pa ji sledijo na vsakem koraku in to sedem dni v tednu, tega pa si zagotovo želi le malokdo. "Prva dama je izrazito introvertirana, ki ima svoje navade, ki se jih želi držati," je povedal neimenovan vir za revijo People.

Še več, ta isti vir tudi trdi, da sta imela zakonca Trump v njunem domu ločeni spalnici, ker si je Melania želela nekaj zasebnosti in kakor odkriva Michael Wolff v knjigi Fire and Fury: Inside the Trump White House, naj bi bilo tako tudi v Beli hiši, kjer slavna zakonca prav tako ne delita zakonske postelje.

Priporočamo