Metka Albreht iskreno o tem, kaj njen sinček zdaj najbolj pogreša

Metka Albreht iskreno o tem, kaj njen sinček zdaj najbolj pogreša (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
2. 4. 2021

Postavna stilistka ne skriva, kako privržena mamica je.

Ima dva otroka, starejšo Alino, ki je svoji mami izjemno podobna, in malega šolarja Etijena, živahnega fanta, ki ji popestri vsakdan. A Etijenu zdaj ni lahko, tako kot drugim njegovim vrstnikom ne, saj pogrešajo družbo.

To je Metka razkrila z ganljivo objavo na družbenem omrežju, saj je objavila lepo fotografijo, na kateri objema svojega sinčka. Zapisala je: "Ena iz prejšnjega lockdowna... Če ne druzga, sva bila veliko skupaj. Učila sva se, brala, kuhala, jedla, se zabavala in normalno-tudi kregala... Trudila sem se, da sem mu nekako nadomestila prijateljčke, pa je bilo dokaj neuspešno. Pogrešal jih je. In danes, danes sva spet na začetku: “Mami, kdaj grem spet v šolo?"

Čas, v katerem se bo Etijen, tako kot drugi otroci, šolal od doma, bo Metka zagotovo znala zapolniti še z drugimi vsebinami, da se bo njen sin počutil kar se da dobro. In "lockdown", ki zagotovo ni prijeten, mu bo v dobri družbi najbližjih hitreje minil.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metka Albreht (@metkaalbreht)

Priporočamo