Metka Albreht iskreno o tem, kako pestro je, če imaš doma sedemletnika

Metka Albreht iskreno o tem, kako pestro je, če imaš doma sedemletnika (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
15. 9. 2021

Vsaka mamica ve, koliko energije imajo njihovi malčki in malčice.

Tudi priljubljena stilistka in nekdanja misica Metka Albreht ni nobena izjema. Doma ima živahnega nadobudneža, sina Etijena, ki je pred kratkim upihnil sedmo svečko na rojstnodnevni torti. Je nadvse aktiven otrok, ki obožuje športne dejavnosti, prav tako kot njegova postavna mamica, ki je navdušena nad tekom, pohodništvom in drugimi športi.

"Ja. Ko ne kuham, likam sem v skate parku. Ko ne šivam, zbiram oblačil sem tudi v skate parku. Ko nisem na snemanjih in za računalnikom sem morebiti na pumptracu al pa spet v skate parku….Hja, pestro je življenje, če imaš sedmletnega fanta," je odkrito zapisala Metka ob fotografiji, na kateri deluje malce zamišljeno in je videti resnično čudovito.

Pozornost je pritegnila tudi lepa obleka, ki jo nosi, saj je v rožnati barvi temnolasa lepotica dejansko zažarela. Marsikatero njeno sledilko je zanimalo, kje jo je nabavila, kar ni nič nenavadnega - Metkin izbor oblačil vedno znova navduši.

Ob njeni objavi so se oglasile tudi druge mamice in ji še kako pritrdile - dobro vedo, da je včasih naporno uskladiti vse obveznosti, a jim na koncu vedno uspe. Tako kot Metki.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metka Albreht (@metkaalbreht)

Priporočamo