Metka Albreht opozorila na pomembno dejstvo, ob tem pa je bila nadvse očarljiva, samo poglejte jo

Metka Albreht (foto: revija Nova) revija Nova
18. 6. 2021

Naša nekdanja misica in stilistka, mamica dveh otrok, rada s svojim primerom pokaže, kako pomembno je vsakdanje gibanje.

Metka Albreht je za marsikoga prava vzornica, ko gre za zdrav način življenja. Pogosto poudari, kako pomembno je, da si vsak dan vzamemo čas za gibanje - pa naj bo tudi zgolj 20 minut, in že s tem naredimo veliko zase in za svoje zdravje.

"Matr je ta lajf lep. Dajmo ga uživat. Poskrbimo za svoje zdravje. Dvignimo svoje riti in gremo v akcijo, da si dvignemo srčni utrip. Jutranja hoja, tek, sprehod. Karkoli, sam da smo na svežem zraku. Ziher sem, da si lahko vsak privošči 20 min aktivnosti na dan. Ni izgovora! Ni ovir! Sam mičkeno volje in želje je potrebno…," je poudarila ob fotografiji, na kateri jo lahko občudujemo v športni opravi in brez ličil ter družno ugotovimo, da je tudi v takih oblačilih nadvse očarljiva.

Sama se svojega priporočila še kako drži in dokazuje, da res ni težko - samomotivacija pa naj bo skrb za lastno zdravje in vitalnost, tako kot je pri njej. Če smo v dobri telesni formi, se lažje soočamo z zahtevami vsakdana in hitreje opravimo s stresnimi situacijami, tako da je tudi to spoznanje lahko del motivacije za gibanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metka Albreht (@metkaalbreht)

Priporočamo