Metka Albreht pokazala sinčka, res je podoben svoji lepi mamici

Metka Albreht pokazala sinčka, res je podoben svoji lepi mamici (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
13. 9. 2021

Prisrčen prizor in ganljiv zapis sta navdušila njene sledilce.

Naša nekdanja misica Metka Albreht je nadvse ponosna mamica, kar jasno pokaže tudi svojim sledilcem. Tokrat je vso pozornost ukradel njen sinček Etijen, ki je pred kratkim dopolnil sedem let. Dobil je čudovito torto in številne čestitke, zagotovo pa niso manjkala lepa darila.

"Tale. Tale mulac je v veliki meri zaslužen, da sem v dobri kondiciji. Poskrbi, da sem aktivna tudi ob tistih lenobnih dneh. Skiro je najino prevozno sredstvo. Skejt parki in pumptrucki pa zadnje čase najini omiljeni punkti. No, Danes je upuhnil sedmo svečko… Vse najlepše fantek moj. Bodi zdrav in srečen," je ob fotografiji zapisala srečna mamica.

Malček je pravi očarljivec, in čeprav ima svetle lase, je njegov pogled in iskriv nasmeh tak, kot ga ima njegova mama. Nekateri Metkini sledilci so tudi mnenja, da je zelo podoben svoji starejši sestri Alini. V vsakem primeru je bilo praznovanje njegovega rojstnega dneva veselo in lepo, številnim čestitkam pa se pridružujemo tudi v našem uredništvu in Etijenu želimo vse najboljše.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metka Albreht (@metkaalbreht)

Priporočamo