Metka Albreht s pričesko, ki ji jo marsikatera zavida, samo poglejte si te kodre

Metka Albreht (foto: revija Story) revija Story
23. 2. 2021

Vemo, kako je to - tiste, ki imajo skodrane lase, bi si vsaj občasno zaželele ravne, dame z ravnimi lasmi pa bi zagotovo kdaj imele bujno, skodrano pričesko.

Uspešna stilistka in nekdanja misica Metka Albreht zagotovo spada med tiste srečnice, ki jo je narava osrečila z bujnimi kodri. A tudi ona si kdaj privošči likanje las, saj smo jo že večkrat videli z zravnanimi lasmi. A tokrat lahko občudujemo njene definirane kodre, ki so na zimskem soncu naravnost zažareli.

"Objem. Nekje sem prebrala, da osem objemov na dan nadomesti tri antidepresivne tabletke... Jaz ne šparam z objemi. Kaj pa vi?," je zapisala ob fotografiji, ki je nastala sredi zasnežene pokrajine, ob tem pa jo je krasil širok nasmeh. Njeni sledilci so bili navdušeni, Metka se jim je zdela izjemno simpatična - vrnili so ji virtualne objeme.

Sicer pa mladostna Metka ne skriva dejstva, da zna lepo poskrbeti zase, z rednim gibanjem in ustrezno prehrano. Sprehajalci jo dostikrat srečajo, ko se odpravi na priljubljeno izletniško točko, na Šmarno goro, tako v družbi prijateljic kot samo. Tam se naužije svežega zraka in si nabere moči za nove podvige in izzive, ki ji jih v teh časih zagotovo ne manjka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metka Albreht (@metkaalbreht)