Metka Albreht se je v kopalkah lotila tega izziva in odlično ji je šlo od rok!

Metka Albreht se je v kopalkah lotila tega izziva in odlično ji je šlo od rok! (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
12. 7. 2021

Ob pogledu na spodnjo fotografijo boste rekli le: To pa res ni mačji kašelj! (čeprav se je izziva lotila prava "mačka")

Stilistka Metka Albreht se z družino mudi na počitnicah, a tudi tam ne miruje, če gre sklepati po prizorih, ki jih objavlja na družbenih omrežjih ter z njimi razveseljuje sledilce. Še posebej, če je oblečena v seksi bikinke, v katerih je njena postava brezhibna.

Ker je tudi na počitnicah treba zagotoviti obrok za celo družino, se je Metka sama lotila nič kaj prijetnega dela - čiščenja rib. "Ko spucaš 5 kg rib si omisliš gumjaste rokavičke. Itak, da so se mi vsi smejali. Pa nč hudga. Meni je blo mega. Ribice očiščene, rokice pa na hop cup spedenane," je zapisala naša nekdanja misica, ki je še zdaj videti brezhibno.

Ribe je čistila kar ob morju, kar je precej praktično - luske namreč letijo na vse strani, tako da jih je lahko takoj splahila s telesa. Ni si pozabila zaščititi las, svoje kodre je spela in jih še učvrstila z ruto. Škoda, da ni pokazala, kakšna jed je na koncu nastala, a zagotovo je vseh morskih dobrot hitro zmanjkalo s krožnikov. Morda se bo le odločila in s sledilci delila kakšen svoj recept za pripravo odličnih ribic.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metka Albreht (@metkaalbreht)

Priporočamo