Metka Albreht v črnih bikinkah obračala vse glave, nekdanja misica je videti fantastično!

Metka Albreht v črnih bikinkah obračala vse glave, nekdanja misica je videti fantastično! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
19. 7. 2022

Nihče ne bi rekel, da šteje 46 let, tudi ko je v kopalkah!

Naša nekdanja misica, ki je zdaj uspešna stilistka, Metka Albreht, je zagotovo dama, ki ji leta ne pridejo do živega in se ji niti malo ne poznajo. Trenutno temnolasa lepotica uživa na morju, družbo pa ji delajo njeni najdražji.

Uf, ste že videli, v kakšnega postavnega mladeniča je zrasel sin Helene Blagne? Pevka je pokazala redek prizor!

"Dopust je zame k en darilni bon, ki me osrečuje vsak dan sproti," je ob lepi fotografiji zapisala Metka, ki je videti res sproščeno. Številni so takoj opazili njeno čudovito, čvrsto in mišičasto postavo, saj ima na sebi samo črne bikinke, ki ji pristojijo kot ulite. Sama se zaveda, da se dobro počutje in zdravje začne pri skrbi zase, zato redno telovadi - nekdanja misica prisega na tek, pogosto se odpravi na Šmarno goro, med počitnicami pa veliko plava in uživa v morskih športih.

Za morje je izbrala tudi drugačno pričesko, ki jo "skriva" pod kapo, ki njen obraz ščiti pred močnim soncem. Svoje bujne in kodraste lase je spletla v kitke, ki kukajo izpod kape. Zagotovo je taka pričeska v vročih dneh nadvse praktična, saj se lasje ne zapletajo in ne cufajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metka Albreht (@metkaalbreht)