Metka Albreht v rdečih kopalkah pokazala svoje popolno telo in s tem navdušila številne, zagotovo bo tudi vas

Metka Albreht v rdečih kopalkah pokazala svoje popolno telo in s tem navdušila številne, zagotovo bo tudi vas (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
20. 7. 2021

Nekdaja misica brez dvoma ohranja svojo popolno formo.

Metka Albreht se trenutno mudi nekje ob morju, kjer na vso moč uživa in se sledilcem oglaša prek družbenega omrežja. Že večkrat je objavila čudovite prizore, na nekaj fotografijah pa smo jo lahko videli v kopalkah.

Običajno se odloči za bikinke, a občasno si le obleče športne enodelne kopalke, ki jih prav tako pristojijo kot ulite. Izbrala je model v rdeči barvi, in marsikdo bi rekel, da spominja na reševalce iz vode iz nekoč priljubljene serije Baywatch oziroma Obalna straža. "Kdo ma rad počitnice? Jaaz. Kdo zna bit največji lenuh? Jaaaz. Kdo uživa v morskih aktivnostih? Jaaaaz. In kdo je rad s svojo familijo in prjatli? Jaaaaaz," je ob lepem prizoru v humornem slogu zapisala lepa stilistka.

Jasno je, da zanjo tudi na morju ni počitka, saj ne spada med ženske, ki bi lahko poležavale v senci, temveč si privošči veliko gibanja. Pohodništvo in tek poleti zamenja za plavanje, športno dejavnost, ki odlično vpliva na celo telo, ga učvrsti in okrepi, to pa Metka dobro ve.

Seveda si občasno privošči kakšno sladko pregreho v obliki osvežilnega sladoleda, a tudi to kaj hitro "pokuri" z morskimi športnimi aktivnostmi. Zagotovo bo z dopusta prišla polna elana in zagona za delovno jesen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metka Albreht (@metkaalbreht)