Metka Albreht v seksi modrčku obračala glave, take je že dolgo nismo videli, prava navihanka je

Metka Albreht v seksi modrčku obračala glave, take je že dolgo nismo videli, prava navihanka je (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
13. 5. 2022

Nekdanja misica je še vedno izjemno mladostna in postavna dama!

Metka Albreht vzorno skrbi za svoje telo, saj se redno ukvarja s športom. Tako poskrbi tako za telesno kot psihično kondicijo in se napolni z energijo, ki jo potrebuje za svoje vsakdanje obveznosti. Poleg tega, da je uspešna stilistka, skrbi še za svojo družinico, saj ima hčerko in sina ter partnerja Matjaža Zalarja.

A ob tem ne pozabi na svojo ženstvenost, ki jo neguje že vrsto let. Na njenem Instagram profilu je mogoče najti veliko fotografij, na katerih preizkuša različne stajlinge in pokaže trendovske kose oblačil.

Občasno pa le preseneti s kakšno malce bolj seksi sliko, s katero takoj požanje navdušenje med svojimi oboževalci. Tudi spodnja je takšna, saj se je pred objektiv postavila v beli srajčki, izpod katere diskretno kuka s čipko okrašen modrček v modri barvi. "Ja je. Življenje je lepo," je ob tem zapisala Metka in s svojim nagajivim nasmeškom jasno dala do znanja, da včasih stvari ne gre jemati preresno, temveč se prepustiti lepim trenutkom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metka Albreht (@metkaalbreht)