Metka Albreht: "Vse življenje ga bom imela rada"

Metka Albreht (foto: revija Story) revija Story
Vir: Story
18. 5. 2014

Nekdanja miss, dolgoletna stilistka, navdušena tekačica in skrbna mama Metka Albreht navduši s svojo prisotnostjo. Dobili sva se dan po premieri nove televizijske oddaje, kjer je do poznega urejala žirijo in skrbela za njihov popolni videz. Kljub utrujenosti je sijoča in polna energije spregovorila o življenjski prelomnici.

Metka živi v Ljubljani. S partnerjem sta bila skupaj 12 let, pred dvema letoma pa sta se njuni življenjski poti razšli. Ljudje, ki so ju poznali, so bili presenečeni nad njunim razhodom in tudi sama si še pred kratkim ni predstavljala, da bi lahko končala tako dolgotrajno in posebno vez.

"Vse življenje ga bom imela rada," pravi Metka. Bil je njen svetovalec, pred katerim ni imela nobenih skrivnosti. O Tomažu govori z veliko mero spoštovanja in naklonjenosti. Ohranila sta dober prijateljski odnos in vse življenje mu bo hvaležna, da je kljub bolečini znal lepo, subtilno prihraniti težke trenutke njuni Alini.

Glede Alininih obiskov se dogovarjata sproti in se drug drugemu prilagajata, predvsem pa upoštevata Alinine želje. "Za Alino naredim vse! Veliko se pogovarjava in ni moškega, ki bi nadomestil Tomaža kot njenega očeta," je še dodala. 

Metka že vrsto let opravlja delo stilistke na Pop TV, in to počne s popolno predanostjo in ljubeznijo. Rada je obkrožena s pozitivnimi ljudmi in nič ji ni težko. Včasih se delo zavleče pozno v noč, ko gre za snemanje oddaj, ki so v lastni produkciji, vendar ji dobra volja voditelja in pozitivni odziv gledalcev veliko pomenita ter ji dasta dodaten zagon in motivacijo, da postane še boljša.

Več lahko preberete v aktualni številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 21/2014

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 21/2014

Story Story 21/2014, od 14. 05. 2014