Metka Albreht že četrt stoletja prijateljuje s tem znanim Slovencem, razkrila je, kaj sta včasih rada ušpičila

Metka Albreht že četrt stoletja prijateljuje s tem znanim Slovencem, razkrila je, kaj sta včasih rada ušpičila (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
12. 10. 2021

Pred kratkim se je mudila na snemanju, na katerem je srečala nekoga, ki ga pozna še iz mladosti, ko sta se družila in tudi kakšno ušpičila.

Stilistka in naša nekdanja misica Metka Albreht ima precej delovno jesen, za katero si je med poletnimi počitnicami nabrala energijo. Svojemu delu je nadvse predana in na vso moč uživa, še posebej, ker ima opravka s prijetnimi ljudmi.

Mirjam Poterbin je takole uživala, bila je videti fantastično, poglejte, kdo ji dela družbo

Eden med njimi je tudi Jan Plestenjak. Kot je razkrila Metka, se poznata že dolgo časa in vedno je vesela, ko se srečata. Da sta bila drug drugega vesela oba, dokazuje lepa fotografija na njenem profilu na družbenem omrežju. Videti sta preprosto odlično, jasno je, da sta dobro razpoložena.

"Tale slika je bila posneta kakšen teden nazaj. Lokacija kjer smo snemali je bila čarobna. Ekipa in seveda glavni akter smo uspešno sodelovanje ovekovečili v reklamo…
Jana poznam že kakih 25 let. Lahko rečem, da je moj prijatelj. Je bil čas, ko sva bila nerazdružljiva. Čas, ko sva se brezskrbno potepala z bando prijateljev po Slovenski obali… Hjaaaa. Fant iz Strunjana, ki je postal uspešen muzičar je še vedno moj frend, in ja, še si znava deliti skadke skrivnosti in zaupanja vredne stvari."

Seveda je sladke skrivnosti obdržala zase, a lepo je, da sta po tako dolgem času še vedno tako povezana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metka Albreht (@metkaalbreht)

Priporočamo