Metki Albreht je hčerka Alina pripravila pravo presenečenje, samo poglejte ta prizor, svojo mamo je res ganila

Metki Albreht je hčerka Alina pripravila pravo presenečenje, samo poglejte ta prizor, svojo mamo je res ganila (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
2. 8. 2021

Naša nekdanja misica je pred kratkim v krogu najbližjih praznovala rojstni dan.

Metka Albreht je počitnice preživela ob morski obali, zdaj pa se je že vrnila domov. Ob slovesu od morja je bila malce otožna, a praznovanje življenjskega jubileja jo je zagotovo razvedrilo, še posebej zato, ker je od hčerke prejela čudovito darilo.

"Moj dan. Naš dan… nisem na morju. Po doooolgem času praznujem rojstni dan doma. V Postojni, pri mami. Že zjutraj sem kupila svečke in jih odnesla k očetu na grob. Pa dva bonbona, ki sem jih skrila pod bele kamenčke. Navada, ki jo imam od njega. Pogosto mi je puščal sporočilca in malenkosti na neobičajnih mestih… No, danes je manjkal.
Smo se pa sladkali še zanj. Torto, ki jo je naredila moja najstnica @alina.albreht Pekla ponoči, da so me lahko že zjutraj presenetili…," je ob sliki, na kateri je s torto, zapisala Metka.

POP TV-jeva stilistka ob tem ni skrivala ponosa na svojo hčerko, ki je kljub mladosti že nesporno odlična kuharica - če sodimo po njeni torti, ki ji res ne gre ničesar očitati. Zagotovo je okusne sladice hitro zmanjkalo, mama Metka pa je bila take pozornosti iskreno vesela.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Metka Albreht (@metkaalbreht)

Priporočamo